HI HA PEIXOS DELICIOSOS QUE MOLTS DESCONEIXEN?

HI HA PEIXOS DELICIOSOS QUE MOLTS DESCONEIXEN?

Molts consumidors només coneixen el lluç, el salmó o la tonyina, però a les llotges de la Costa Daurada s’hi pesquen espècies locals igual o més saboroses… i més assequibles!

EXEMPLES?

Mòllera (lluç de roca): ideal per fer al forn.

Pop roquer: perfecte per a una amanida fresca o un guisat.

Verat: ric en omega-3 i boníssim a la planxa.

Sorell i bogamarí: opcions sostenibles i amb molt de gust.

PER QUÈ CONSUMIR-LOS?

Són de proximitat, econòmics i ajuden a reduir la pressió sobre les espècies sobreexplotades.

Ajudes la flota pesquera local i fomentes una economia més justa i sostenible.

CONSELL GALP

Demana al teu peixater o al restaurant si tenen peix de llotja o producte de temporada. Et sorprendrà!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tornar a dalt